Регистрация | Авторизация | Навигация на сайте: Go2Load.com » Новости » Вiктор Суворов: "Усi психопати i садисти завжди збирались пiд червоним прапором"

Помощь сайту

Помощь сайту

Помощь сайту - WMU U320901649643
Помощь сайту - WMZ Z371887888184
Помощь сайту - WMR R353902809295

TOP новостей

Топ 10 новостей

    Подписаться на новости

    Календарь новостей

    Календарь

    «    Апрель 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
     

    Вiктор Суворов: "Усi психопати i садисти завжди збирались пiд червоним прапором"

    Категория: Новости
     (Голосов: 1Опубликовано: 14 мая 2011
     Вiктор Суворов:
    Вiктор Суворов: "Усi психопати i садисти завжди збирались пiд червоним прапором"

    Вiдомий письменник пояснив, чому вважає рiшення Верховної Ради України вивiшувати у День Перемоги радянський стяг злочином.

    Вiн - один iз найавторитетнiших незалежних iсторикiв. Народився в Українi, живе в Англiї, а став вiдомим пiсля виходу його книг у Росiї. Там у нього не тiльки армiя шанувальникiв, але й численна армiя ворогiв. "Антисуворовцi" - це цiлий напрям у росiйськiй iсторичнiй науцi...

    Та як би там не було, читаючи книги Вiктора Суворова, можна тiльки дивуватись вмiнню автора аналiзувати (роки, проведенi у розвiдцi, не пройшли намарно!), вiдшуковувати сенсацiйнi деталi та докопуватись до iстини, яка досить часто лежить на поверхнi...

    Напередоднi 9 травня Вiктор Суворов дав ексклюзивне iнтерв'ю "Експресу".

    "На фонi цих звiрств усе решта блiдне"

     - Український парламент вирiшив, що в День перемоги червонiпрапори треба вивiшувати поряд iз нацiональними. Це при тому, що комунiстична символiка у багатьох країнах Європи заборонена - на рiвнi з фашистською. Дехто каже, що такi порiвняння не можна проводити: мовляв, фашизм був набагато страшнiшим явищем, нiж комунiзм... А ви як вважаєте?

     - Я також вважає, що мiж фашизмом i комунiзмом не можна ставити знак рiвностi. Адже комунiзм був набагато страшнiшим! До того ж з'явився ранiше - з усiма потворними ознаками, що були характернi для цього суспiльного ладу. Наприклад, чи вiдомо вам, що концтабори органiзували спочатку в Радянському Союзi - у 1918 роцi, й лише згодом цей досвiд пiдхопила Нiмеччина? Так, так! Пiд червоним прапором (у Гiтлера, до речi, стяг був такого ж кольору: тiльки замiсть серпа й молота на ньому красувалась свастика) проводили розстрiли, терор i чистки.

    I цей жах почався не в часи Сталiна, як думає бiльшiсть, а ще за Ленiна. Нагадаю, що бiльшовики почали з розгону Установчих зборiв, вибраних народом, та розстрiлу з кулеметiв робiтникiв у Петроградi. У той момент, коли перша крапля робiтничої кровi впала на брукiвку Литейного проспекту, система, яка потiм проiснувала понад сiмдесят рокiв, склалась повнiстю i остаточно... Кривава система.

     - Тобто бiльшовики повернули тодi штики проти людей, якi привели їх до влади?

     - Так. I це ставалось не один раз. У тому ж Петроградi у 1921 роцi почались робiтничi страйки. Протести виявились такими потужними, що ВЧК мало тiльки один вихiд: ловити лiдерiв страйкiв та розстрiлювати. I тодi Балтiйський флот пiднявся на захист "колиски революцiї". Балтiйська матросня, яка привела Ленiна до влади (пам'ятаєте - крейсер "Аврора" i т.д.), ось вона пiднялась проти влади, яка називала себе владою народу.

    Тодi матросикам просто дуже не поталанило - вони виступили трохи ранувато. От якби почекали два-три тижнi, щоб потеплiло! А так уявiть собi ситуацiю: їхнi лiнкорни стоять у Кронштадтi, вони вмерзли в лiд. На кораблях - величезнi гармати, але стрiляти з них по Тухачевському, Троцькому, Ворошилову, якi атакують, все одно, що по горобцям. Iнша рiч - якби противник виступив на таких же кораблях... Ось матросикiв, якi помирали вiд голоду, i розгромили, а трупи - пiд лiд. Так вчинили з тими, хто здiйснив ту ж таки революцiю!

    А може, комусь нагадати, що Ленiн у 1918 роцi здав Україну кайзеру? Так, Нiмеччина була вже гнила, вона вже падала, але - зда-а-ав. I якби Нiмеччина встояла, то Україна назавжди була б колонiєю. А у вас по всiй країнi та й у Києвi досi стоять пам'ятники Володимиру Iллiчу! Це ж нонсенс...

     - У книзi "Очищення", пишучи про Громадянську вiйну, ви цитуєте розповiдь очевидцiв, як у Полтавi й Кременчуцi всiх священикiв саджали на палi. В Одесi офiцерiв смажили в топцi та опускали по черзi в котли з окропом... Це була iнiцiатива на мiсцях чи "добро" згори?

     - Думаю, що то був обопiльний процес. Усе це зверху заохочувалось, а знизу - вiталось... Червоне комунiстичне звiрство у Громадянськiй вiйнi затьмарює все, що знало людство про жорсткiсть i садизм. Усi психопати, всi садисти та вбивцi завжди збирались пiд червоним прапором. Я вважаю, що саме перевага у звiрствi й забезпечила марксистам перемогу.

    Причому вони залучали у свої лави й iноземцiв. Наприклад, Якiр у своїх мемуарах пише про... китайцiв. Що ж робили 500 китайцiв пiд час Громадянської вiйни на Пiвднi України? Були найманцями! Якiр не приховує, що їм треба було платити. Причому китайцi вимагали, щоб їм платили не тiльки за тих, хто тепер воює, але й за вбитих. Тобто когось пiдстрелили у бою, але ти далi за нього плати.

    Я питаю себе: цiкаво, а чим Якiр платив китайцям? Iнфляцiя ж тодi була зовсiм потворна. Всi були мiльйонерами, тi фантики нiчого не вартували. Якщо вже цi китайцi йшли на смерть, то, напевно, не за папiрцi, якi тут же знецiнювались. Отже, платили чимось iншим. А чим? Золотими запасами Росiї, якi були захопленi у Петербурзi!

    Повернусь до вашого запитання. Ось, скажiмо, якi накази видавала тогочасна влада: постанова Ради працi i оборони вiд 15 лютого 1919 року приписувала ВЧК брати заручникiв селян тих мiсцевостей, де розчистка снiгу на залiзницi вiдбувається незадовiльно. I якщо це не буде зроблено, то селян розстрiляють. (Цю постанову можна знайти у книзi "Декрети радянської влади". Том. 4, стор. 167. Москва. 1968 рiк). Який стосунок селяни мають до залiзниць? Це вашi залiзницi, ви їх i чистiть! Чомусь у часи Миколи II, якого так картали революцiонери, подiбних проблем зi снiгом не виникало i за таке не розстрiлювали...

     - Кажуть, особливою жорстокiстю вiдзначався тодi Тухачевський?

     - Вiн заявляв, що треба залiзною рукою приборкувати мiсцевi ворожi класи. А в наказi оголосив пiдлеглим командирам, як саме треба гасити селянськi повстання. (Селяни - бiльшiсть народу Росiї - повстали тодi проти своєї ж, народної влади!). Тухачевський каже, що треба зiбрати село, знову ж таки взяти заручникiв - 60 - 100 найповажнiших осiб i сказати: "Ану, хлопцi, розкажiть, де схована зброя, видавайте тих, хто сховався у лiсi, покажiть де..."

    Давали двi години на роздуми. Якщо люди не видавали "бандитiв", то заручникiв розстрiлювали, причому в наказi зазначалось, що це треба робити на очах у населення. Опiсля брали нових заручникiв i намагались "вибити" з людей iнформацiю i т.д., i т.д. Ось це - хiба не нацизм у чистому виглядi? На фонi звiрств Тухачевського (майбутнього маршала Радянського Союзу) усе решта блiдне!

    "Нiчого подiбного Гiтлер з власним народом на творив"

     - У 1929 роцi почалась колективiзацiя. Ви пишете, що тодi в Радянському Союзi було знищено бiльше людей, нiж пiд час Першої свiтової вiйни в усiх країнах, що брали в нiй участь. А якi реальнi цифри?

     - 10 мiльйонiв було знищено у Першiй свiтовiй вiйнi. А колективiзацiя забрала значно бiльше! Про це Молотов вiдверто розповiв в iнтерв'ю Фелiксу Чуєву, журналiсту, комунiсту, який зустрiчався з тими, хто був у вiдставцi та вiв такi собi дружнi бесiди. Так ось Молотов йому каже: мовляв, Сталiн розповiдав Черчиллю, що ми 10 мiльйонiв вивезли на Урал, у Казахстан, на погибель. Та це не так: насправдi ми вивезли всi 20!" Це Молотов розповiв, це опублiкували комунiсти. Два-а-а-дцять мiльйонiв!

     - За офiцiйними даними, з 1929 по 1937 рiк 93 вiдсотки населення загнали в колгоспи. Тобто фактично всiх...

     - Так. I Голодомор був органiзований саме для цього: або вступай у колгосп, або здохнеш. Тих, хто мав корову, коня та iнше господарство (тобто добре працював), "розкуркулили" та вивезли. Решту просто загнали в колгоспи. Причому були ж не тiльки куркулi, але й пiдкуркульники. Пiд це визначення можна було "замести" будь-кого: хто незадоволений, той пiдкуркульник - все...

    До речi, сьогоднi у це важко повiрити, але колгоспники до 1974 (!) року не мали паспортiв. I, наприклад, не могли користуватись лiтаками. Песикiв возити "Аерофлотом" можна було, а колгоспникiв - нi! Тобто бiльшiсть населення Радянського Союзу - селяни - формально не були громадянами своєї країни, розумiєте? Вони були звичайними рабами. Скажiмо, мiй дiд Василь Андрiйович усе життя пропрацював у колгоспi ковалем, i вiн не мав права звiдти втекти...

    Тому, коли кажуть - давайте порiвняємо нацизм i комунiзм, я вiдповiдаю: нiчого подiбного Гiтлер з власним народом на творив. Нiколи! Вiн не заганяв у колгоспи, не органiзовував голодоморiв... Те, що коїв з iноземцями, це - одне, але зi своїм народом Гiтлер так не поводився. На вiдмiну вiд Сталiна... Тому ще раз i ще раз повторюю: не плутаймо нацизм i комунiзм. Це страшнi речi! Але в нас усе було набагато жахливiше.

     - Перед вiйною Сталiн провiв масову чистку в армiї: вiд маршалiв до...

     - Йосип Вiссарiонович виявився хорошим учнем Ленiна. Ви подивiться: вся iсторiя бiльшовизму - це iсторiя розколiв. Вони ж одразу на Другому з'їздi Росiйської соцiал-демократичної робiтничої партiї роздiлились на меншовикiв i бiльшовикiв. З цього все почалось! Меншовики i бiльшовики. Хоча це та сама партiя. I це вiдбувалось постiйно: розколи, розколи, розколи...

    У часи Сталiна придумували найрiзноманiтнiшi ярлики. То одних звинувачували у правому ухилi, то iнших - у лiвому. Потiм з'явився такий термiн, як "право-лiвацький ухил". Це офiцiйний термiн. Ви собi уявляєте? Ну анекдот же, правда? (Смiється). Туди хитнувся, сюди хитнувся - ворог народу. А якщо нi туди нi сюди не хитнувся, стояв по центру, тобi кажуть: "Так ти центрист!" Причому Сталiн постiйно сам створював тi ухили.

    Ось надходить якась пропозицiя в партiї: зробiмо, допустимо, так i так. Починається обговорення, а Йосип Вiссарiонович каже: "Це ухил!" Ага, розстрiлюють. Наприклад, те, що пропонував Троцький, - пограбувати селян, зробити колективiзацiю - це ухил. Усе - троцкiстiв за це розгромили! Тiльки їх розгромили, як за їхнiми ж рецептами все i здiйснили...

    А щодо цифр, то в багатьох джерелах зазначається, що в 1937 - 38 роках розстрiляли 40 тисяч командирiв i тому, мовляв, у 1941-му Червону армiю розгромили. Та я вивчав цю тему i можу сказати, що насправдi цифри набагато меншi. Скажiмо, з цих "розстрiляних" понад 12 тисяч потiм повернулись у лави армiї...

    ...А ось Тухачевського у 1937 роцi все ж поставили до стiнки. До речi, вiн був справжнiм лизоблюдом i першим почав писати прiзвище Сталiна великими лiтерами. СТ-А-Л-IН. До цього ранiше нiхто не додумався. Власне, культ особистостi створювався такими пiдлабузниками, як Тухачевський, Радек, Якiр i т.д. Незадовго до того, як Якiра повели на розстрiл, вiн написав листа Сталiну: "Я помру зi словами любовi до Вас". Та це Якiру й так не допомогло! Сталiн поставив на тому посланнi резолюцiю: "Пiдлота i проститутка!", пiд чим пiдписались члени Полiтбюро...

    "I пiсля того, i до того саджали, саджали, саджали"

     - А з мирних людей скiльки пройшло через табори i не повернулось?

     - У 1937 - 1938-му йшли колосальнi потоки репресованих! Однак ще Олександр Iсайович Солженицин зазначав: "Комунiсти нам кажуть - саджали тiльки в 37-му роцi. А насправдi саджали постiйно! I друге, що вони кажуть - мовляв, саджали тiльки їх. Хоча головний потiк це все-таки були звичайнi робiтники i селяни". Хтось розповiв анекдот, хтось не виконав норми, хтось... Скажiмо, у 1939 - 1940-му роках ввели табiрнi строки за запiзнення на роботу на 20 хвилин!

    Тобто i пiсля того, i до того саджали, саджали, саджали. Тому коли ми говоримо про загальну кiлькiсть людей, якi стали жертвами сталiнiзму, то я наведу таку цифру: на початку ХХ столiття великий вчений Дмитро Iванович Менделєєв (вiн займався не тiльки хiмiєю, але й питаннями народонаселення) прогнозував, що в 1985 роцi Росiйська iмперiя налiчуватиме 560 мiльйонiв чоловiк. Насправдi ж людей виявилось удвiчi менше! Якщо бути точним: за даними перепису 1979 року - 262, 4 мiльйони. Ось результат тiєї злочинної полiтики.

     - Ви часто говорите, що НКВС був свого часу найбiльшою i найпотужнiшою органiзацiйною структурою свiту?

     - Так. Правильно. Рiч у тiм, що НКВС "оповив" усi сфери життя. Були пiдроздiли, якi займались пожежною охороною, транспортом, економiкою, будiвництвом дорiг, залiзниць, аеродромiв (перед вiйною в Українi, Бiлорусiї, Прибалтицi, Молдавiї - одночасно зводилось 254 летовища), а ще - проектнi iнститути, конструкторськi бюро i т.д.

    Вiзьмiмо, "Дальстрой" - це була надпотужна органiзацiя з власним флотом, з власною авiацiєю i т.д. Там працювали одночасно сотнi тисяч в'язнiв (вони насамперед добували золото), а загинули мiльйони. Помирали однi - привозили нових, нових i нових. Щороку - 400 - 500 тисяч в'язнiв!

    У тi часи головнi будiвництва в країнi - це були будiвництва НКВС. Наприклад, хто звiв Московський унiверситет? Засудженi! А в районi Києва вони пiд великим секретом будували тунель пiд Днiпром, щоправда, закiнчити завадила вiйна. Зате поблизу Хабаровська проклали тунель пiд Амуром. Була й спроба збудувати тунель на острiв Сахалiн. I все це - НКВС, їхнi iнженери i т.д. Чи, допустимо, Волго-Донський судоплавний канал чи канал Москва - Волга... Усе це не просто будувалось засудженими, це були вiддiлення НКВС. Вони мали колосальнi бюджети й мiльйоннi натовпи рабiв - "ворогiв народу".

    Цiкаво, що серед них були не тiльки тi, хто мiг працювати киркою i лопатою, але й видатнi конструктори та науковцi. Наприклад, у спецв'язницi ЦКБ-29 працювали Сергiй Корольов, якого заарештували в 1938 роцi за звинуваченням у шкiдництвi, й Туполєв. Вони займались створенням наднових лiтакiв ПЕ-2 й Ту-2. Додам, що Туполєв-2 - найкращий тактичний бомбардувальник Другої свiтової вiйни...

    Я вже не кажу, про ГУЛАГ, який перед вiйною роздiлили на кiлька. Загалом у трудових армiях ГУЛАГу було 10 вiдсоткiв населення країни... Якщо не вiрите, ми повертаємось до товариша Менделєєва. Куди тi мiльйони людей, про якi вiн казав, подiлись? Ось туди - в гулаги!

     - Ще вiйна не закiнчилась, а у 1944 роцi почалась депортацiя народiв пiд керiвництвом Берiї. Офiцiйне звинувачення - за колаборацiонiзмом. Iсторики пишуть, що пiд цей "молот" потрапили представники 61 нацiональностi...

     - Це була цiлеспрямована операцiя, покарано цiлi народи! Дивився товариш Сталiн на карту: "А-а-а, кримських татар - виселити! Чеченцi? До бiсової мами! Волзьких нiмцiв - туди ж..." Уявiть собi - щоб виселити, допустимо, 100 тисяч чоловiк, треба було ретельно пiдготувати цю операцiю. По-перше, залучити величезну кiлькiсть вiйськ, щоб удосвiта оточити цi аули, кишлаки, села, щоб взяти усiх людей тепленькими на свiтанку. Потiм вивести пiд конвоєм на станцiї, завантажити в ешелони, якi теж треба було вчасно подати.

    Далi треба було спланувати, куди вивезти в тих "теплушках" людей, хто на мiсцi їх зустрiчатиме, поставити якiсь намети чи просто викинути людей у полi... Тобто щоразу це була непроста операцiя, яка органiзовувалась на державному рiвнi. За них потiм i ордени декому перепадали. Я - пристрасний колекцiонер орденiв i вивчаю все, що з ними пов'язано. Ось, припустимо, Сєров, перший зам Берiї, пiсля вiйни - голова КДБ СРСР, Герой Радянського Союзу, мав шiсть орденiв Ленiна. Перший iз них отримав за розстрiл польських офiцерiв у Катинi, а орден Кутузова першого ступеня - за операцiї з виселення народiв...

     - Оскiльки ми заговорили про колаборацiонiстiв: росiйськi iсторики весь час пишуть про СС "Галичина", згадуючи її з приводу i без. I в той же час волiють зайвий раз не згадувати, що на боцi нiмцiв воювали i росiяни. Наприклад, Росiйська визвольна армiя, яку створив генерал Власов... Яка була її чисельнiсть?

     - Iснувала не тiльки Росiйська визвольна армiя, але й велика кiлькiсть формувань, якi не були з нею пов'язанi. Скажiмо, козачi корпуси, якi воювали окремо та Власову не пiдлягали. Вiн також не контролював численних окремих батальйонiв, окремих частин, якi воювали в складi нiмецької армiї. Скажiмо, коли пiд Сталiнградом захопили 91 тисячу полонених, половина з них - то були росiйськi хлопцi...

    Загалом вважається, що в складi рiзних з'єднань - Росiйської визвольної армiї, козакiв i т.д., якi воювали на боцi Нiмеччини, було близько мiльйона чоловiк. Було б ще бiльше, якби Гiтлер дозволив Власову сформувати армiю ранiше, а вiн йому не довiряв i дав згоду лише коли смаженi пiвнi заспiвали. Якби Гiтлер сказав: "Хлопцi, ось воюйте, а я вам заважати не буду", то це були б, звичайно, величезнi вiйськовi формування.

     - Кажуть, генерал Власов був у Червонiй армiї не останньою людиною? Мав орден Ленiна...

     - Далеко не останньою! Скажiмо, вiн проявив себе пiд час оборони Києва, який 71 день утримував iз 37-ю армiєю (створив її на порожньому мiсцi). Якби кожен наш укрiпрайон так тримався, то нiякого блiц-кригу не було б. Та й Хрущов у своїх мемуарах вiдзначає Власова... Про нього навiть частушки складав народ, коли вiн потiм командував 20-ю армiєю, що громила нiмцiв пiд Москвою. Там воював Жуков, там воював Рокосовський, там воював Говоров, а частушки спiвали про Власова! "Говорили пушки басом, гром военный грохотал, генерал товарищ Власов немцу перцу задавал".

    А потiм його поставили заступником командувача Волховського фронту, i не його вина... Його кинули рятувати армiю, яка перебувала в агонiї. Не Власов загнав 2-гу ударну армiю в болото. Його вiдправили туди воювати, коли серед солдатiв уже було людоїдство. I тодi ось уже Власов сказав: "Пiшли ви всi до дiдька! З усiм вашим комунiзмом, зi всiєю вашою дурiстю i зi всiма вашими злочинами". I здався в полон нiмцям, а потiм сформував Росiйську визвольну армiю.

    Так от - що я хочу iще сказати: якою ж була та влада, якщо народ мав вибiр - воювати за Сталiна чи за Гiтлера - i йшов за Гiтлера!

    "Пiд корiнь було вирубано цвiт нацiї"

     - Пiсля вiйни, у 1953 роцi, чистка дiйшла i до Берiї, який ранiше її очолював. Як же вiн потрапив у тi сiтi, якi сам i розставляв?

     - Колись напишу книгу i про Лаврентiя Павловича. (Смiється). Я розкопав дуже цiкавi документи... Ви знаєте, хто його заарештовував? У Берiї ж було звання маршала Радянського Союзу. I арештовувати його прийшов iнший маршал - Жуков! Ну добре, посадили Берiю у "воронок", а куди везти? Усi ж тюрми - пiд НКВС, точнiше, в той час - уже МВС, вони всi "належать" Берiї. Ага, вирiшили, що найкраще посадити його на гауптвахтi (це вiйськова тюрма тимчасового утримання).

    Для цього треба оформити документи - "Записка про арештування". Це типовий бланк, який треба заповнити. Ось, що там написали: хто заарештований - "маршал Радянського Союзу Берiя". Ким заарештований - "маршалом Радянського Союзу Жуковим". За що? I тут Жуков, не довго думаючи, написав - "за втрату пильностi"!

     - Знайоме формулювання...

     - (Смiється). Це була банка павукiв. I вони "жерли" один одного. Питання було лише в тому, хто кого швидше вхопить за горло. До слова, я нинi готую до друку нову книгу, яка так i називатиметься "Змiєїд" i присвячена Сталiну...

    ...Одне слово, чистки в СРСР були завжди! I найбiльше, звичайно, постраждало не "вождiв", а простих людей... За понад 70 рокiв комунiзму в Українi, Росiї та iнших республiках тодiшнього СРСР пiд корiнь вирубали цвiт нацiї. Спочатку була знищена перша хвиля тих, хто мiг чинити опiр. Згодом народилось нове поколiння людей, у яких батьки нiколи проти цiєї влади не воювали. Та з часом i серед них знайшлись тi, хто виступав проти, i їх знищували. Тодi уже в третьому поколiння з'являються люди, котрi виступають проти радянської влади, їх також виполюють. Кажу ж, Москва весь час боролась зi своїм народом!

     - А що вiдбувалось у країнах соцтабору? Наскiльки там активно придушували незгоду з владою? Ми ж знаємо про подiї i 1957 року в Угорщинi, i 1968 року в Чехословаччинi...

     - Два тижнi тому я повернувся з Будапешта, де мав можливiсть вiдвiдати колишню катiвню, а нинi - музей. Цей непримiтний, сiренький будиночок неподалiк центру. На верхньому поверсi - кабiнети керiвництва, червонi прапори, а в пiдвалi - камери, в яких непокiрним вправляли мiзки.

    Наприклад, є камера, висота якої - метр двадцять. Пiдлога всипана гострими гранiтними камiнчиками. Туди запихали людину, можеш босий стояти на цих камiнцях, але доведеться зiгнутись. Можеш стояти на колiнах або лягти, правда, там така холоднеча! А є камери, де по колiно було налито холодної води. Такий собi басейн. Туди заганяли людей, i вони стояли там узимку. Були камери, де проводили побиття: вони повнiстю завiшанi брезентовими матрасами. Щоб, коли люди кричатимуть, не було чути. А ще - спецiальнi камери катувань. Там - електричнi плитки, якими п'яти пекли, паяльники - їх вставляли у зад, а ще - пристосування виривати нiгтi.

    I, звичайно - камера, де смертники проводили останню нiч. За дверима їх одразу й вiшали. До того ж робили це не на перекладинi, а на стовпi. Через нього була перекинута петля. Людинi накидали її на голову i вибивали табуреточку. Ти мiг iще стояти годину-двi - буквально на пальчиках, доки сили не покидали й петля не затягувалась на шиї. (Пiсля паузи). Тобто, вiдповiдаючи на ваше запитання, я не можу назвати точної цифри, бо спецiально не вивчав цiєї теми. Тому я говорю не про числа, а про "якiсть" винещення людей. Вона вражає! Ну, якщо у країнах соцтабору цим займались, то, напевно не без впливу старшого брата...
     
    Знаєте, Україна - вiльна держава, але подiбних музеїв тут наразi немає, а треба було б їх створити. Поки що ж наполегливо рекомендую тим людям iз Верховної Ради, якi проголосували за вивiшування 9 травня червоних прапорiв, з'їздити у Будапешт або до Польщi, Литви, Естонiї чи Латвiї, де такi музеї працюють. I посидiти у камерi смертникiв. Можливо, хоч пiсля цього вони порозумнiшають та бодай трохи прозрiють.


    Источник: http://expres.ua


    Поделиться с друзьями в социальных сетях:


    Ключевые слова:
    Вiктор, Суворов, психопати, садисти, завжди, збирались, червоним, прапором
    Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт Go2Load.com. Мы рекомендуем Вам использовать материалы найденные на сайте, исключительно в целях ознакомления. После ознакомления удалите материал и приобретите его у владельцев.


     Вiктор Суворов:
    Вiктор Суворов: "Усi психопати i садисти завжди збирались пiд червоним прапором"

    Вiдомий письменник пояснив, чому вважає рiшення Верховної Ради України вивiшувати у День Перемоги радянський стяг злочином…

         
    Другие публикации по теме:
    Автор: sapsan  |     arrowПросмотров: 1863 arrow Комментарии 2 arrow Печать

    В помощь пользователю

    Что такое – F.A.Q.? --> Подробнее...
    Зачем нужна регистрация на сайте --> Подробнее...
    Что такое рейтинг MPAA? --> Подробнее...
    Воля Бродбенд - пакети "Гра", "Гра+", "Життя" та "Життя+" --> Подробнее...
    Не могу скачать по ссылке "Скачать с ftp (UA-IX)", что делать? --> Подробнее...
    Из описания не понятно какое качество, а траффик лимитирован... как проверить качество он-лайн? --> Подробнее...
    Качаю 2 файла с сервера, а другие файлы не доступны. --> Подробнее...
    Немогу понять, каким образом это скачивается? Символы какие то... --> Подробнее...
    Какой кодек необходимо установить для просмотра видео? --> Подробнее...
    Почему мульт/фильм на англ. языке? Можно ли поменять язык? Как сменить дорожку? --> Подробнее...
    Смотнировать исошник в Демон'a может кто пояснит что это такое? --> Подробнее...
    Как сохранить картинку с сайта? --> Подробнее...
    Что такое скриншот (screenshot) и как создать скриншот в Windows? --> Подробнее...
    Как запустить файл с расширением .DJVU? --> Подробнее...
    Как скачать флеш-ролики? --> Подробнее...
    Сделать подарок? --> Подробнее...
    Что такое формат MKV? Чем открыть формат MKV? Что такое мультимедиа контейнер? --> Подробнее...
    И другие проблемы... --> Подробнее...
    Отзыв 2       16 мая 2011 16:44

    Группа: Гости
    Публикаций: 0
    Сообщений: 0
    Зарегистрирован: --
    ну конечно, не слово плохим не сказано об УПА. Это тяжкое время было для всех, так что это долгая вода с разными загрязнениями
    Отзыв 1       14 мая 2011 14:52

    Группа: soft
    Публикаций: 1578
    Сообщений: 369
    Зарегистрирован: 2.12.2009
    Неплохая статья.


    --------------------
    Информация
       Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.

    Использовать для выявления ошибок и опечаток

    build_links(); ?>
    Голосование

    Наш опрос

    Пользуетесь ли Вы бесплатным Wi-Fi?

    нет Wi-Fi устройства
    не использую
    да пользуюсь
    Статистика сайта

    Наши счётчики







    Rambler's Top100 Data-center Volia Яндекс.Метрика

    Все материалы на данном сайте предназначены исключительно для ознакомления без целей коммерческого использования.
    Go2Load.com © 2007-2018 | Перепечатка публикаций разрешается только при размещении прямой ссылки на Go2Load.com